“Ales sobre aigua” per celebrar el Dia Mundial de les Zones humides

VALENTINA RAFFIO (@raffiovalentina) – El dia 2 de Febrer es celebrarà el dia Mundial de les Zones Humides. Per l’ocasió, les associacions ornitològiques enllesteixen la campanya “Ales sobre aigua” per conscienciar sobre la necessitat de conservació de les zones humides més importants per la supervivència dels ocells.

Aquest cap de setmana es presenta com una referència per a les activitats de sensibilització envers la problemàtica dels aiguamolls a Catalunya i arreu del món. L’objectiu d’aquesta jornada és il·lustrar al públic els valors de les zones humides, paisatges cada vegada més amenaçats per la mà de l’home. El valor econòmic, cultural, científic i recreatiu d’aquests paratges naturals és fonamental per conservar la biodiversitat del territori. Només a Catalunya, comptem amb quatre zones humides oficialment reconegudes: el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, l’Estany de Banyoles i el Delta de l’Ebre.

Dia Mundial de les Zones humides 2015

Des de Ocellaires us aconsellem participar al Concurs fotogràfic de Worldwetlandsday: envia la teva millor foto d’un aiguamoll i guanya un viatge a qualsevol aiguamoll d’arreu del món. A més, els ornitòlegs de tota Catalunya podran gaudir d’un cap de setmana ple d’activitats arreu del territori per contemplar ocells: l’indicador clau de la salut d’un ecosistema.

Entra al nostre mapa interactiu i descobreix les activitats per aquest cap de setmana:

Activitats vermelles: DISSABTE 31 de gener
Activitats blaves: DIUMENGE 1 febrer
Activitats grogues: DILLUNS 2 de febrer

Per més informació consulta el Programa de SEO/BirdLife

Deixa un comentari