[FOTOGALERIA] “Enamora’t dels ocells al Llobregat”

JUDIT PASTOR (@tidujpc) – La riquesa faunística del riu Llobregat, en especial els ocells i els seus cants, han estat els protagonistes de l’activitat “Enamora’t dels ocells al Llobregat”, organitzada per  l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona. La visita, guiada per Sergi Sales, ornitòleg professional, ha transcorregut en el parc riu Llobregat, considerat un connector ecològic de primera magnitud.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

L’activitat ha aplegat un públic majoritàriament familiar, amb la presència de molts aficionats a l’ornitologia que han pogut observar els ocells més característics de la regió, propis de zones humides com l’ànec coll-verd, la polla d’aigua, la fotja, el bernat pescaire i l’esplugabous. També s’han albirat una notable quantitat de gavians argentats i gavines rialleres, aus que omplen el cel a l’hivern atretes per l’aliment que troben prop del riu i als abocadors. En total, s’han albirat 25 espècies diferents.

Aquesta sortida forma part del programa d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans programats durant la tardor i l’hivern 2014-15. La propera excursió ornitològica prevista tindrà lloc el proper 14 de març a Sant Joan Despí.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Fotografies: Judit Pastor

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s