El segon Delta Birding Festival duplica l’assistència de públic de la primera edició

JUDIT PASTOR (@tidujpc) – Prop de 2.000 persones –el doble que l’any passat– han visitat la segona edició de l’únic festival internacional d’ornitologia de l’Estat espanyol, el Delta Birding Festival, que ha tingut lloc del 18 al 20 de setembre a l’espai MónNatura Delta, a Amposta (Tarragona).

El festival, organitzat per la botiga Oryx, l’Institut Català d’Ornitologia (ICO) i la Fundació Catalunya – La Pedrera, ha comptat amb una fira de productes i serveis per a ornitòlegs i aficionats a la natura, i més de 40 activitats per a totes les edats, com cursos, tallers, concursos i sortides amb vaixell per observar ocells.

Ornitòlegs de prestigi internacional, com el finlandès especialista en aus rapinyaires Dick Forsman, l’israelià Hadoram Shirihai o l’editor de la revista britànica Birdwatching, Dominic Mitchell, han participat al festival, on s’han presentat les darreres novetats tecnològiques, editorials i audiovisuals del sector, com el programa sobre ornitologia de TV3 Tocats de l’Ala.

El benefici de la fira es destinarà al nou Atles d’Ocells Nidificants de Catalunya. La recaptació del Delta Birding Festival 2014 es va dedicar a un projecte per la conservació de les poblacions d’ocells i la protecció dels hàbitats naturals del Delta.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s