Arranca la segona edició del Delta Birding Festival

GERARD FUNOSAS – El Delta Birding Festival del 2015 s’inicia avui al MónNatura Delta, un espai de la Fundació Catalunya – La Pedrera (FCLP). Aquesta segona edició se celebra els dies 18, 19 i 20 de setembre.

El festival, organitzat per l’ORYX, l’ICO i la FCLP, repeteix la fórmula de l’any anterior oferint un programa d’activitats ampli, amb conferències, cursos, tallers i concursos. Paral·lelament, s’exposa una gran fira de productes i serveis per a ornitòlegs i aficionats a la natura.

Plànol del festival. Hi haurà una zona de restauració que oferirà plats típics del Delta, un ampli espai d’aparcament de vehicles amb una capacitat aproximada de 200 places i un servei de seguretat. / Font: Delta Birding Festival

Els visitants podran, de manera excepcional, visitar la llacuna de l’Alfacada, un espai natural del Delta normalment inaccessible al públic, on es realitzarà una demostració d’anellament. També s’orgnaitzen sortides per a principiants a l’entorn del festival, i viatges amb vaixell per a observar aus marines, i fins i tot tallers de digiscoping, foto-trampeig, identificació auditiva, il·lustració d’ocells, caixes-niu i menjadores, etc…

L’esdeveniment tindrà la participació de nombrosos ornitòlegs de renom, tant de nivell internacional com nacional. Els beneficis econòmics de les entrades van destinats a projectes de conservació per a ocells.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s