Comença la CURSA ORNITHO SWAROVSKI

GERARD FUNOSAS -La CURSA ORNITHO SWAROVSKI ha començat amb l’entrada del mes de setembre, una competició ornitològica organitzada per la web catalana ornitho.cat, de l’Institut Català d’Ornitologia (ICO), i la marca òptica Swarovski.

Aquesta competició té l’objectiu de motivar als aficionats de l’ornitologia a sortir a veure ocells durant aquest mes de setembre, i al mateix temps poder recollir les dades resultants. La participació es basa en entrar llistes completes – un registre complet de tots els ocells detectats en una localitat i un interval de temps – d’un mínim de mitja hora de llargada al portal de l’ornitho.

Cada llista entrada a la web entre els dies 1 i 19 de setembre – amb un màxim d’una per dia – es comptarà com una papereta més en el sorteig d’uns prismàtics SWAROVSKI EL 10×42, que s’entregaran al guanyador durant la segona edició del Delta Birding Festival, esdeveniment que es celebrarà al Delta de l’Ebre entre els dies 18 i 20 d’aquest mes, i a on tots els participants de la cursa s’hauran hagut d’inscriure presencialment. Les bases completes del concurs es poden consultar en aquest document.

Paral·lelament, per aconseguir finançament per al portal ornitho, s’ha buscat patrocini per part d’empreses. A dia d’avui, són 5 les que s’han unit al mecenatge: Comfer, m’penta, estrategiaK, CelebraBIO i Tratamiento Natural del Agua. Aquestes institucions aportaran 0,5 euros a l’ICO per cada espècie diferent d’ocell que s’entri a l’ornitho en aquest mateix període (1-19 de setembre).

Empreses mecenes que donen suport a la ciència ciutadana en aquesta CURSA ORNITHO SWAROVSKI 2015 / Font: ICO

Empreses mecenes que donen suport a la ciència ciutadana en aquesta CURSA ORNITHO SWAROVSKI 2015 / Font: ICO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s