El programa d’ornitologia ‘Tocats de l’ala’ s’emetrà a finals de setembre

ELSA CANO (canoelsa@) — TV3 presentarà a finals de setembre ‘Tocats de l’ala’, un programa sobre ornitologia. L’Institut Català d’Ornitologia ha estat l’assessor científic i tècnic del programa. La gravació del programa va començar a finals de febrer, i durant tots aquests mesos l’equip de filmació ha anat per tot Catalunya gravant diferents activitats ornitològiques com la iniciació en l’observació d’ocells o la identificació de cants.
‘Tocats de l’ala’, que consta de 13 capítols, tindrà un estil com el de ‘Caçadors de bolets’. Durant el Delta Birding Festival es farà una primera emissió del programa, també es parlarà de com va començar el projecte, es mostraran un recull d’imatges captades durant el rodatge, de la mà de la directora i el productor del programa.

L’ICO assegura que el programa representa ‘perfectament a varietat d’avifauna de la nostra geografia’, afegint també que ‘la col·laboració dels ornitòlegs a qui se’ls ha demanat filmar les seves activitats ha estat absoluta, per no dir completament entusiasta i entregada’.

Gravació del programa al Parc de Collserola / Imatge: Eloisa Matheu - Natura Sonora

Gravació del programa al Parc de Collserola / Imatge:
Eloisa Matheu – Natura Sonora

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s