Catalunya es promociona a la 27a edició de la British Birdwaching Fair

ELSA CANO (canoelsa4@) — L’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha presentat Catalunya com a principal destinació per turisme ornitològic a la 27a edició de la British Birdwaching Fair (BBF), durant el cap de setmana del 21, 22 i 23 d’agost a Rutland (Regne Unit). La BBF, que destina els seus beneficis a projectes de conservació d’aus, és una de les fires ornitològiques més importants del panorama internacional i ha comptat amb més de 30.000 visitants.

L’ACT, que ha tingut un estand propi, ha donat a conèixer l’oferta catalana destinada a l’observació de les aus i les principals zones de turisme ornitològic, com el Delta de l’Ebre, els Aiguamolls de l’Empordà, el Parc Natural del Cadí-Moixeró, el Parc Natural de l’Alt Pirineu o el Parc Nacional d’Aigüestortes. A Catalunya s’hi poden arribar a veure més de 400 tipus d’aus diferents.

La British Birdwaching Fair ha ofert un ampli programa d’activitats: conferències, presentacions, cursos, tallers, activitats, a càrrec de professionals del sector. A més, s’han comercialitzat productes i serveis pels fans de l’ornitologia.

Cartell promocional de la 27a BBF / Font: birdfair

Cartell promocional de la 27a BBF / Font: birdfair

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s