La Societat Espanyola d’Ornitologia fa una crida a la preservació de la biodiversitat urbana en la seva Festa del Soci

JUDIT PASTOR (@tidujpc) – La Societat Espanyola d’Ornitologia, SEO/BirdLife, organitza del 13 al 15 de març activitats gratuïtes arreu de l’Estat amb l’objectiu de “naturalitzar les ciutats”, segons Asunción Ruiz, directora executiva de l’organització.

Foto: SEO/BirdLife

L’oenagé aprofita la seva Festa del Soci per reivindicar un urbanisme més verd al servei de les persones i que tingui cura de la vida silvestre en zones urbanes. / Foto: SEO/BirdLife

Aquesta aposta s’emmarca en un conjunt d’activitats impulsades per l’organització científica i conservacionista enfocades a la preservació de les aus a les ciutats. Un exemple és la campanya llançada a les xarxes socials destinada a observar els ocells urbans. Mitjançant l’etiqueta #PajareoUrbano, centenars de persones han publicat a Twitter fotografies les aus que poden veure en el seu dia a dia.

La Festa del Soci començarà divendres 13 de març amb una jornada de portes obertes a les seves oficines i delegacions per tal que tothom qui vulgui pugui conèixer de primera mà la tasca diària de l’organizació. Al llarg del cap de setmana, s’ha planificat un extens programa d’activitats.

Concretament a Catalunya, el Grup Local SEO-Barcelona ha organitzat dissabte 14 una excursió als voltants del Pantà de Foix. Per altra banda, l’Oficina Tècnica de SEO/BirdLife al Delta de l’Ebre, ha programat a la reserva del Riet Vell (Amposta) una jornada ornitològica, tallers i jocs infantils, entre d’altres activitats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s