L’equip català Reservoir Birds participa en la Champions of the Flyway

ELSA CANO (@canoelsa4) – Un equip de Barcelona participa per primera vegada a la Champions of the Flyway que se celebrarà a Israel a l’inici de la tercera setmana de març. Es tracta d’una marató internacional per aconseguir recaptar fons per un projecte de conservació d’aus i en contra de la caça d’ocells il·legals.

L’equip català està format pels editors del Reservoir Birds, que han agafat el nom del reconegut portal web com a nom pel grup. Està compost per José Luis Copete, Ferran López i Rafael Armada.

La marató pretén reunir donatius a través del compte dels participants de JustGiving i poder lluitar contra la captura d’aus. Per exemple, a Xipre, on s’hi han caçat unes 2.500.000 aus, posen substàncies enganxifoses a les branques perquè els ocells es quedin immobilitzats i llavors els venen a restaurants per cuinar-los.

Es tracta que la gent doni suport als equips participants fent donatius a través del compte de l’equip que escollint. Així doncs, hi haurà dos tipus de guanyador. Per una banda, el del propi marató que ha de trobar el més gran nombre d’espècies. I per altra banda, l’equip que més donatius hagi aconseguit. Tots els beneficis aniran a intentar aturar la caça d’ocells.

Vídeo: Champions Of the Flyway 2014

One response to “L’equip català Reservoir Birds participa en la Champions of the Flyway

  1. Retroenllaç: L’equip català Reservoir Birds prepara la seva estratègia per The Champions of the Flyway | Ocellaires·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s