Comença el projecte de seguiment i conservació de la fauna del Delta Birding Festival

VALENTINA RAFFIO (@raffiovalentina) – El nou projecte de seguiment i conservació de les aus del Delta de l’Ebre comença gràcies als 4000€ recollits en el darrer Delta Birding Festival. L’objectiu d’aquest projecte serà determinar els possibles problemes mediambientals que tinguin repercussió sobre les poblacions d’ocells i veure si la creació de nous espais pot afavorir la presència d’espècies d’interès per conservació.

Els dos focus d’estudi dins aquest programa seran l’Afacada i El Violí. Dins el programa també es preveu la transformació d’aquesta darrera zona, un camp d’arròs en desús, en una zona de tamariuar en una llacuna envoltada de canyissar.

Es prestarà especial atenció a la població de picampall (Emberiza schoeniclus) que es troba en forta regressió en la zona / Foto: flickr: Graham Canny

Es prestarà especial atenció a la població de picampall (“Emberiza schoeniclus”) que es troba en forta regressió en la zona / Foto: flickr: Graham Canny

En projecte de seguiment i conservació de la fauna del Delta s’elaboraran diferents censos amb tècniques visuals i acústiques per determinar quines espècies colonitzen les noves zones naturals. Durant l’elaboració d’aquest estudi es prestarà especial atenció a la població de picampall (Emberiza schoeniclus) que es troba en forta regressió en la zona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s