Obertes les inscripcions pel VIII curs d’introducció a la ornitologia

VALENTINA RAFFIO (@raffiovalentina) – El termini per poder-se inscriure al vuitè curs d’introducció a la ornitologia finalitza el proper 10 de març de 2015. El curs tindrà una durada aproximada de tres mesos i acabarà el dia 6 de juny. L’associació d’Amics dels Aiguamolls de l’Empordà, gestora del curs, oferirà sessions de matí i tarda obertes al públic en general per un preu total de 75 euros pels socis i 90 pels no socis.

En aquest VIII curs d’introducció a la ornitologia, experts del sector portaran a terme una aproximació teòrica i pràctica al món dels ocells. Les classes es dividiran en sessions teòriques  on es donaran els principals fonaments de l’estudi i en sessions pràctiques que comptaran amb  sortides d’observació in situ. L’objectiu final del curs serà que tots els seus participants puguin aprendre a diferenciar a simple vista les espècies d’ocells del territori català.

Les sortides que s’inclouen son al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, Parc Natural de Cap de Creus, Plana nord-empordanesa, Coll de Barraques. Els principals temes d’aquesta classes d’introducció a la ornitologia seran: Com observar ocells, Els ocells marins, Els ocells de plana i conreu, Els ocells d’aiguamoll, Els ocells de muntanya i roca i On observar i com fotografiar ocells.

Per més informació consultar amb: APNAE (Associació d’Amics del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà). Telf. 972 454 672 – mail: apnae@apnae.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s