La Junta de Protecció del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà es reuneix d’urgència per avaluar la salut de l’espai

JUDIT PASTOR (@tidujpc) – La Junta de Protecció del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà es reuneix avui al Cortalet per avaluar la situació del Parc. Ho fa empesa per les veus crítiques que alerten d’un descens d’ocells, segons s’ha confirmat en l’últim cens d’aus aquàtiques d’hivern efectuat aquest mes.

Fa poc més d’una setmana, la Institució Altempordanesa per a la Defensa i l’Estudi de la Natura (Iaeden) va demanar que es convoqués aquesta reunió amb caràcter d’urgència per tal de rebre informació sobre la gestió d’aquest espai protegit. Consideren que la mala gestió és la causa del descens d’aus, fet que la direcció del Parc desmenteix.

La Junta està formada per representants dels ajuntaments que formen part del Parc, organitzacions ecologistes i naturalistes, propietaris, ramaders i agricultors, a més de representants del Parc Natural. No es reuneix des del setembre del 2013.

En la següent infografia es recullen les claus que expliquen el conflicte dels Aiguamolls.

Disseny: Judit Pastor i Costa

Disseny: Judit Pastor i Costa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s